RockShock

Internetový rockový magazin

Francouzská alternativně metal/post-hardcorová kapela Ways. vydala nový singl a videoklip Why Do We Fall?

Text: Collapse Agency

Why Do We Fall? je nový singl francouzské kapely WAYS. z Paříže. Ta nabízí silnou, dynamickou a melodickou hudbu blízkou alternativnímu metalu a post-hardcoru.

Nový singl kapely Why Do We Fall? (produkce Nicolas Exposito z LANDMVRKS) je nyní k dispozici na všech streamovacích platformách a je doplněna hudebním videem v režii Anthonyho Lossmanna.

„Why Do We Fall? je příběhem člověka, který žije ve světě v troskách a který je přihlížejícím a obětí nenávisti, která ho obklopuje. Ale i přes tuto temnotu čas postupně smazává zlo a strasti a umožňuje mu jít vstříc lepší budoucnosti. Toto je první píseň, kterou jsme napsali a která končí nadějně,“ říká samotná kapela.

Ways. jsou nejvíce ovlivněni kapelami jako Architects, Alexisonfire, The Ghost Inside, Thrice, Underoath a dalšími. Předskakovali slavným kapelám, jako jsou Sidilarsen (FR), Full Throttle Baby (FR), Napoleon (UK), Svalbard (UK), The Prestige (FR), Bukowski (FR) či Resolve (FR). Absolvovali turné ve Španělsku, neuvěřitelné turné na Kubě v květnu 2019 a vystoupili na jednom z největších metalových festivalů v Portugalsku The Vagos Metal Fest. Zahráli si i s Dagobou (FR), nebo dokonce Jinger (Ukrajina). U Ways. se prostě pořád něco děje.

Kapela nedávno oznámila novou sestavu s Etiennem (Colossus Of Destiny) na bicí a Anthonym (Lies We Sold) na baskytaru. Skupina aktivně pracuje na svém dalším CD, které by mělo vyjít ještě v letošním roce.

Související odkazy:
www.waysofficiel.com
www.facebook.com/thisisways
www.instagram.com/waysofficiel
www.twitter.com/Ways_officiel


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 716

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *