RockShock

Internetový rockový magazin

99. číslo Pařátu vyjde 20. dubna

Text: Pařát

Poprvé v historii Pařátu se na jeho titulní straně objevuje jedna kapela podruhé. Ale uznejte, že SATYRICON si to za svůj přínos metalové scéně v uplynulých desetiletích zaslouží. Příští měsíc se dočkáme reedice prvních dvou alb Satyricon, proto je titulní rozhovor s Frostem především plný vzpomínek dotyčného na devadesátá léta v norském black metalu.

Proti proudu času se vrátíme také s CANNIBAL CORPSE, protože v červnu uplyne 30 let od vydání alba Butchered At Birth, nebo s DEMENTOR, jejichž reedice zásadního alba Kill The Thought On Christ je na spadnutí.

Zatímco SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY, jejichž plakát k albu Themes najdete v tomto vydání Pařátu, se mají (naštěstí) stále k světu, dva plakáty v tomto vydání jsou věnovány památce již nežijících osobností metalové scény, jejichž duše vyhasly loni v prosinci (Alexi Laiho) a letos v březnu (Lars Göran Petrov).

Společně s novým Pařátem si můžete užít také první full album mohelnických ARCHEONIC (originál CD, 8 stran booklet), jejichž sestavu tvoří zkušení muzikanti.

Kompletní obsah nového Pařátu který seženete za tradičně lidovou cenu, zkontrolujte na webu magazínu zde, veškeré informace o rozesílání pro změnu naleznete zde.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 385

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *