RockShock

Internetový rockový magazin

Koncert jako lusk! zahájil pivní slavnosti v Řeporyjích

17. září 2021, Praha-Řeporyje, Řeporyjská sokolovna

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V pátek 17. září 2021 se konal v předvečer pivních slavností v Řeporyjské sokolovně Koncert jako lusk!, který pořádala ve spolupráci s ForFUN Agency společnost PRAGABUILDING, s. r. o. Open air akce se konala v krásném prostředí sokolovny, které poskytovalo příjemné posezení na zahrádce i uvnitř restaurace. V nabídce byl velký výběr piv i nealkoholických nápojů, také grilovaná masa a jiné dobroty. Počasí bylo luxusní, pár kapek sice spadlo před začátkem samotné akce, ale pak už bylo vše zalité sluncem. Od 16 hodin, na kdy bylo předem ohlášeno otevření areálu, začali pomalu přicházet příznivci nejen dobrého jídla a pití, ale hlavně fanoušci rockové hudby, kterou zde prezentovaly kapely Covers For Lovers a Náhodný výběr.

Jako první vystoupila v 18.30 hodin jihočeská kapela NÁHODNÝ VÝBĚR. Tahle pětičlenná partička muzikantů přijela ze Soběslavi a přivezla s sebou 70 minut skvělé rockové hudby, která přilákala k pódiu fanoušky. Už při prvním songu Láskyplná bylo vidět, jak je koncertování baví a že si tenhle večírek užívají. Jejich nejnovější pecka Sesypej se do mě byla parádní, včetně kytarového sóla. Videoklip k songu měl premiéru na YouTube v červnu 2021 a za tu dobu má více než 104 tisíc zhlédnutí. Super rychlou peckou byla Anča gumová a bylo vidět, že fanoušky baví – a bavili se po celé vystoupení.

Po delší technické pauze následovala pražská pop-punková kapela COVERS FOR LOVERS. Kapela během covidové pauzy změnila své složení, a tak jsem dnes poprvé naživo slyšela nového baskytaristu Dejva a kytaristy Adama a Justina. A protože to byl jejich poslední venkovní koncert, tak si ho kluci užívali plnými doušky. Hned první pecka Budeš krásný přilákala většinu přítomných k pódiu, aby si užili koncert pěkně zblízka. Pak už Covers For Lovers sypali jeden hit za druhým. Namátkou jen vzpomenu: Hvězda, Slunce nad Přeštěnicí, skvělá pecka Nevzdávej! nebo parádní reggae Je to hnědý. Nálada byla po celou dobu koncertu perfektní, fanoušci si ho užívali skvěle spolu s kapelou. Na konci koncertu poděkoval kapelník Aleš Uhlíř společnosti PRAGABUILDING za skvělou organizaci a zázemí. Na úplný závěr večera Dave a Justin zahráli dva akustické songy. Úderem 22. hodiny open air Koncert jako lusk! skončil.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1238

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *